About Us

CEO with Founder

Fillea Health & Beauty Sdn Bhd

Fillea which is owned with the aid of Fillea Health & Beauty SDN BHD is registered under the Companies Commission of Malaysia (SSM) (1350739-H).The corporation become hooked up on 15 November 2019, positioned at Diamond Square Setapak Kuala Lumpur. Product introduction by Puan Mas Haryati Binti Baharudin.

Fillea is a company that manufactures weight loss products such as Supplements, Bends, and Girdle. The elements used in this product have been permitted through the Ministry of Health Malaysia (MOH) and do no longer use chemicals underneath the food classification (BKKM)

Vision & Mission

Our Vision

Our Mission

Melahirkan 1000 orang yang berpendapatan sekurang-kurangnya RM10,000 sebulan pada tahun 2022

Membantu & memimpin mereka yang tidak mempunyai sebarang pengalaman perniagaan tetapi mempunyai keinginan untuk menaik taraf tahap kewangan hanya dengan menggunakan platform FILLEA ACADEMY

Jangan Ragu-ragu dengan kebolehan & kemampuan diri sendiri

Jangan cepat mengalah dengan halangan yang mendatang jika kita tidak dahulu memulakannya kita tidak akan tahu Resultnya

Jika orang lain boleh buat, kita pun boleh buat lebih baik

Jika orang lain mampu melakukannya TIDAK mustahil kita mampu melakukan lebih baik dari mereka, TIDAK mustahil kita lebih BERJAYA daripada mereka

Hanya yang laju akan MAJU & hanya yang MAJU ada hala tuju

Hanya yang ada keinginan untuk memajukan diri mereka akan menemui HALATUJU kejayaan

Dan hanya yang ada HALATUJU, layak jadi peneraju

Dengan keyakinan HALATUJU yang kita semaikan dalam diri mampu membawa kita ke DESTINASI

Fillea Tablet

Fillea Bodyfit

Fillea Bodycurve

Jarang kita nak jumpa produk slimming yang mendapat Sijil HALAL JAKIM dan dikelaskan sebagai makanan tambahan, Sebab itu ramai yang cari dan repeat Fillea Tablet. Dan Fillea Tablet juga dihasilkan dengan Bahan-bahan yang premium dan selamat korang yang nak dapatkan Fillea Tablet boleh klik link di bawah

Pishh!! Pishh meh la i nak tunjuk best nya girdle ni tau. Dia punya materials kalau pakai daily wear memang you alls akan love, Sebab tak senak kan pun perut kita and 4tulang dekat girgle by FILLEA provide ni tak tajam okay!! Kita takkan rasa sakit or tak selesa, And the best thing Body u will stay in shape
Tak ada la bila pakai ketat sikit je ada extra lemak kan

Perut menggeleber? Konfiden takde bila nak pakai baju ikut shape? Orang asyik cakap kita macam pregnant? Jangan risau, FILLEA dah sediakan solusi semua dengan BODYCURVE bengkung 

Scroll to Top