Our Leader

Jana Income RM10,000 - RM20,000 Sebulan

Membantu & memimpin mereka yang tidak mempunyai sebarang pengalaman perniagaan tetapi mempunyai keinginan untuk menaik taraf tahap kewangan hanya dengan menggunakan platform FILLEA ACADEMY
Senior Partner

“Setiap kejayaan, ada permulaan. Setiap permulaan, ada kesanggupan. Setiap kesanggupan, ada keinginan. Iaitu, keinginan untuk mencipta perubahan dan juga menyebarkan perubahan.”

Senior Partner

“Sesuatu yg kita pernah menyesal pada hari ni, disebabkan kita tak berani buat keputusan di pada masa lalu. Kalaulah boleh diundur masa, apa keputusan2 yg korang akan ubah balik pada masa lalu?”

Senior Partner

“Beza orang berjaya dengan orang yang gagal adalah; Orang yang berjaya sentiasa bagitau ADA MASA. Manakala orang yang gagal sentiasa bagitahu TIADA MASA”. Korang yg mana? Pikir2 kan lah…

Executive Partner

“Untuk dapat apa yang kita tak pernah dapat, kita kena buat apa yang kita tak pernah buat. Dah buat, buat sampai dapat!”

Executive Partner

“Ramai org nak berjaya, tapi tak ramai yg sanggup KOMITED untuk berjaya.”

Executive Partner

Orang yang berjaya ialah orang yang melakukan tindakan diluar kemampuan orang lain. Malah, tidak mampu dilakukan oleh orang besar sekalipun.

Ramai orang, mahu shortcut untuk berjaya! Padahal, orang yang dah berjaya ni, ada prosesnya. Mereka grow level by level, bukannya terus terbang tinggi. Target satu level di atas dahulu, sebelum pergi ke next level.

Jom Join Keluarga Kami & Bina Legasi Anda Tersendiri Dengan Kami

Ramai orang nak berjaya, tapi tak ramai yg sanggup KOMITED untuk berjaya

Orang yang BERJAYA ialah orang yang melakukan tindakan diluar kemampuan orang lain. Malah, tidak mampu dilakukan oleh orang BESAR sekalipun.

Rebutlah Peluang Menjadi Seperti Mereka

Setiap kejayaan, ada permulaan. Setiap permulaan, ada kesanggupan. Setiap kesanggupan, ada keinginan. Iaitu, keinginan untuk mencipta perubahan dan juga menyebarkan perubahan
Previous
Next

Dulu Gaji Cuma RM1300 Sebulan Kini Pendapatan Bulanan RM20K Sebulan

Setiap kejayaan, perlukan pengorbanan. Setiap kejayaan, perlukan kesabaran. Setiap kejayaan, juga perlukan kesungguhan. Tanpa pengorbanan, kesabaran dan juga kesungguhan, kita pasti sukar untuk melepasi proses untuk mencapai sesuatu kejayaan itu
Scroll to Top